Spa tillverkat för Skandinaviska förhållanden!

Sarek är badkaret för er som gillar att umgås. Med sina 6 platser, varav två för liggande, finns det plats för både familj och vänner.
31 munstycken ser till att alla badande får skön massage. Ett bad i mellanprisklassen som ger mycket för pengarna!

6 sittplatser varav 2 liggplatser

Installation ingår inom Skåne.
Kranlyft kan tillkomma (kunden bekostar själv) och el måste
vara framdragen (3fas/16ampere)

OBS! Pristillägg för svart insida 1995:- 

Isolerat spalock,trappa & kemkit ingår

Räntefri avbetalning med Wasa Kredit

 

Mått

2000 x 2000 x 950 mm

Vattenkapacitet

1600 liter

Vikt

300 kg

Elektriska krav

380 V / 50 Hz

Kontrollsystem

In.Ye-3+k500 färgdisplay

Värmeaggregat

Gecko 3 kW

Pumpar

1st Vattenpump 2 hk
1st Cirkulationspump 0,35 hk

Munstycken

31st

Vattenomkastare

Ja

Luftomkastare

Ja

Vattenfall

1st Belyst

Filtreringsystem

Elementfiltrering

Ozonrening

Ja XL60

Belysning

Reflekterande LED och fiberoptisk
LED slinga, 20LED

Nackkuddar

3 st

Akrylbeläggning

Lucite

Ytterbeklädnad

Svart

Isolering

3 skikt + Luftspalt

Färg insida

Vit eller Svart

 

Garanti på Spabad
Vi och Svenska Badrumsinredningar vill att du ska känna dig trygg i ditt köp av spabad. Varje bad är fyllt med 20 års erfarenhet och djup kunskap i material, teknik och konstruktion. Genom åren har vi lärt oss vad som krävs för att leverera badupplevelser i den absoluta toppklassen. Pumpar, styrsystem och värmare kommer från marknadens bästa leverantörer.

Trots detta kan saker ändå gå fel och då är det viktigt att du som kund snabbt får hjälp. Under Serviceanmälan kan du anmäla ett eventuellt fel, så återkommer våra servicetekniker inom kort.

Vi lämnar följande garantier på våra spabad:
•10 års garanti på ram och stomme
•5 års skalgaranti (mot krackeleringar och missfärgningar)
•3 års komponentgaranti (belysning, nackkuddar, UV-C lampa/ozongenerator, lock och filter är förbrukningsvaror med varierande livslängd och ingår därför inte i komponentgarantin).

Garanti gäller för spabad som används för privat bruk.

För att våra servicetekniker ska kunna utföra ett serviceärende (t.ex. garanti) är det mycket viktigt att alla sidor av badet är tillgängligt. Svenska Badrumsinredningar står inte för någon kostnad förknippad med att få spabadet tillgängligt för servicetekniker (t.ex. vid garantiärende).

Vid leverans
När ni får spabadet levererat. Kontrollera att ni fått rätt produkt och inspektera att det inte finns några fraktskador på spabadet. Om spabadet är fraktskadat rapportera detta till chauffören och se till att skadan noteras på fraktsedeln.

Om det skulle finnas repor eller sprickor i bottenplattan på spabadet räknas det inte som skada, eftersom bottenplattans enda uppgift är att hålla isoleringen på plats och inte påverkar funktionen. Nu kan du avlägsna emballaget.

Spabadet ska stå på ett stabilt och jämt underlag, så som grus eller makadambädd. Ovanpå detta placeras exempelvis markisoleringsskivor som spabadet kan stå på.

Alla elektriska installationer ska utföras av behörig elektriker. Elanslutningen är 3-fas 16 ampere. Man ska ha en separat jordfelsbrytare till spabadet i det utvändiga proppskåpet på huset. Arbetsbrytare ska installeras synlig och tillgänglig för serviceman. Hål för elkabel, borras lämpligast från insidan i maskinrummet på lämplig plats. El schema för behörig elektriker finns på insida av elektronikboxen

Serviceluckan sitter på samma sida som manöverpanelen (gäller ej modell Sarek)

Serviceluckan sitter med skruv eller kardborre (OBS! Skruvarna avlägsnas och dras åt för hand, ej med skruvdragare).

Fyll på vatten med en trädgårds slang via filterhålen i spabadet. Vattnet ska fyllas upp till nederkant av nackkuddarna. Strömsätt ej spabadet förrän vattennivån är strax under nackkuddarna. När vattnet är påfyllt, öppna serviceluckan och försäkra er om att det inte finns något läckage (pumpanslutningar kan vibrera loss vid transport).

Montera dit filterna, i filterhålen (OBS! ta av plastskyddet från filterna).

Strömsätt nu spabadet, tryck ej på några knappar på manöverpanelen inom 10 minuter, detta pga att spabadet gör en självkontroll. Förinställda grader kommer att nås inom 24 timmar.

Om spabadet ska sänkas ner i ett altangolv eller på något sätt gävas ner, måste en inspektionslucka om minst 80 cm lämnas på samma sida som manöverpanelen. Detta för att en serviceman ska kunna komma åt maskinrummet om det skulle behövas. Även övriga sidor ska en serviceman kunna komma åt vid behov. Om spabaden byggs in i trall eller liknande så är det ägarens ansvar att se till att spabadet är åtkomligt för serviceman.