Österlens Poolcenter kan erbjuda dig ett välfungerande cirkulationssystem i både plast alternativt rostfritt.
Ett cirkulationssystem består av bräddavlopp som tar allt skräp på ytan och sedan trycks ner genom pump och Sandfilter och in via inloppen i poolen.
Besök gärna någon av våra butiker så tar en säljare hand om er och hjälper er att få rätt dimensionering på ert cirkulationssytem.

 

 

POOL, SPABAD OCH UTEMÖBLER

Österlens Poolcenter startades 2007 i Tomelilla på Österlen.

Vi har idag även en butik i Löddeköpinge på Center Syd. Vi är idag 10 anställda som arbetar på Österlens Poolcenter som drivs av att uppfylla dina drömmar så smidigt och enkelt som möjligt så att du som kund ska bli helt nöjd med ditt köp, oavsett om det rör sig om att bygga en pool, renovera en befintlig, köpa ett spabad eller utemöbler till din uteplats.

Vi erbjuder bred kompetens tillsammans med ett stort utbud med de allra mest populära och välkända varumärkena. Hos Österlens Poolcenter är det kvaliteten som står i fokus, något vi är noggranna med när vi tar in nya produkter till vårt stora sortiment.

När du som kund kommer till Österlens Poolcenter möts du av en kunnig personal redo att svara på dina frågor och bistå med all den hjälp och kunskap som behövs. Har du inte någon möjlighet att genomföra poolbygget själv kan vi hjälpa till med byggentreprenaden. 

Har du frågor kring vad just dina poolplaner skulle kosta, önskan om en katalog eller andra frågor och funderingar, så tveka inte att ta kontakt med oss. Vår personal hjälper gärna till.

Vi har ett brett sortiment av spabad av hög kvalité från Välkända Amerikanska Artesian Spa anpassade efter våra nordiska klimat. Effektiv isolering och rening, kombinerat med modern design ger spabad i yttersta världsklass. 

Utemöbler från de kändaste leverantörerna hittar ni i båda butikerna med allt från teak, aintwood och rotting. Vi lagerför möblerna för att ni som kund skall få snabb leverans efter avslutad affär.

Välkommen till Österlens Poolcenter AB